Alle Bennington båter som er tilgjengelig i Norge er CE sertifisert og utstyrt for saltvannsmiljøer med funksjoner som Navalloy™-anoder, forseglede løftestaker/ytelsesfoiler og Wavetamer™ bølgeskjold under dekk. Ytterligere standardfunksjoner – inkluderer vårt EZ-Clip™-dekselsystem, korrosjonssikre bimini-beslag og anodisert rekkverk – som sikrer at din Bennington vil se like bra ut som den yter i årene som kommer.

Benningtons legendariske elliptiske sportspakke tilbyr førsteklasses ytelse og komfort. ESP tilbyr klassens beste stabilitet, manøvrerbarhet og maksimerer vannforskyvningen med raske planings- og håndteringsegenskaper som konkurrerer med, og ofte overgår, sportsbåter av glassfiber. Den inkluderer to ytre trimaran-skrog med en diameter på 25″ med ytelsesfoiler, sprutfinner og aluminium Wavetamer™ i full lengde, og vårt patenterte 32″ elliptiske senterskrog med løftesteg. Konstruert for bruk med høyere hestekrefter og gradert opp til 450 hk, er ESP- og servostyringsalternativet inkludert på standard breddeplanløsninger
for det norske markedet. Anbefales som oppgraderinger for de fleste konfigurasjoner.

ESP-3+ overflaten er konstruert for å gi topp ytelse og kjørekvalitet for båter med 10-fots bredde. Denne fullt integrerte plattformen har tre 32″ brede pongtonger. 125″ elliptiske aluminiumsskrog. Hvert skrog er internt forsterket. Benningtons patenterte elliptiske skrog maksimerer fremdrift og stabilitet, og forbedrer den generelle ytelsen. Enkelmotormodeller er godkjent for opp til 600 hk, med tomotorskonfigurasjoner som øker til maksimalt 900 hk. ESP 3+ er inkludert på 10 fots brede (x1) planløsninger for det norske markedet. Tilgjengelig på QX-modeller.

Ytelsespakker

Gruntgående: Hjelper når du navigerer på grunt vann ved å ligge høyere i vannet.

Kjøler: Forsterkninger plassert nederst på kanalene for å beskytte dem i grunt vann, og forbedre retningsstabiliteten i sjøen.

Ytelsessteg: I likhet med en vinge på et fly, er disse plassert på undersiden av kanalene for å gi hydrodynamisk løft. Med bedre løft i skroget, får du også forbedret akselerasjon, høyere topphastighet og stabilitet i grovsjø. Foilene som er inkludert på SPS-, ESP-, ESP-3+ og V-HullTM- pakkene vil dramatisk øke båtens ytelse i svinger.

Løftesteg: Disse stegene gir løft, reduserer sprut og øker topphastigheten med så mye som 4,2 knop, avhengig av motorvalg. For optimal ytelse anbefales oppsvingteløftesteg for motorer med 115 hk eller mer og for båter som går fortere enn 26 knop. Løftesteg anbefales på alle doble elliptiske trimaranskrog med mer enn 90 hk.

Seastar® hydraulisk styring: Forenkler styringen. Her dreier du en 450 hester rundt med en finger. Hydraulisk styring er anbefalt for motorer fra 115 hk eller større.

Hydraulisk servostyring: Drevet av en elektronisk styrt hydraulisk eller elektrisk pumpe koblet til SeaStar®-systemet. Den elektriske pumpen «gjør jobben for deg,» så båtføreren kan forvente utrolige kjøreegenskaper og svinger med liten innsats. Anbefalt for motorer med 150 hk eller mer.

Wavetamer™: Også kjent som bølgeskjold, avleder vann fra bunnen av dekket og forbedrer den myke, rolige gange i røft vann samtidig som toppfarten økes. Sjekk med din lokale forhandler for gjeldende modeller og konfigurasjoner.

 

* Illustrasjoner og beskrivelser viser en typisk konstruksjon. Konigurasjoner vil variere etter spesifikk modell, lengde og alternativer.