Modeller på videoen kan ha en planløsning og/eller tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Det sosiale midtpunktet

RX23 FASTBACK blander sport og luksus på en forførende måte. Med en tøff og atletisk stil leverer den imponerende ytelse samtidig som du kan skjemme bort hele 14 passasjerer med uovertruffen komfort.

Detaljer og raffinert finish

RX versjonen har et eksklusivt aluminiums kledd eksteriør og har mer sporty linjer enn vår tradisjonelle line-up. Den kraftige targabøylen gir RX et sporty utseende samtidig som den gir deg en rekke praktisk funksjoner. Targabøylen kan oppgraderes med integrerte dokking lys, høyttalere og selvfølgelig en kalesjeløsning som går ned mot akterenden av båten.

Sosial plattform no 1

Tilgjengelige for Norge kommer de fullspekket med det aller beste utstyret en luksusbåt i denne størrelse skal ha. Her får du flere soner med LED belysning, integrert marine lydanlegg, vannskistang, kjølebager, integrert kjøling i koppholdere, flere USB lademuligheter, bord i samme stil som interiør med integrert kjøling og rikelig oppbevaring under de fleste seter.

BILDEGALLERI

PLANLØSNING

Quad Bench-konfigurasjonen er en av våre mest populære planløsninger og maksimerer lagringskapasitet, sitteplass og salongplass.

SPESIFIKASJONER

Lengde (LOA) 7,69 M | 25,2 FOT
Bredde 2,58 M | 8,4 FOT
Personer 12
Motor YAMAHA VF200 XB
Drivstofftank 227 L
Vekt 1 927 KG
Last ned brosjyre Bygg din båt

Få mer informasjon om båten

Hidden
Nyhetsbrev

Få mer informasjon om båten

Hidden
Nyhetsbrev

RX23 leveres med disse planløsningene

Quad Bench

Quad Bench-konfigurasjonen er en av våre mest populære planløsninger og maksimerer lagringskapasitet, sitteplass og salongplass.

Swingback

Swingback har en stor solseng for 2-4 personer akter, med svingbar rygg for sitteplasser i fartsretning.

BENNINGTON RX SPORT-LINE