Modeller på videoen kan ha en planløsning og/eller tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Det sosiale midtpunktet

QX28 Swingback byr på stor plass for både venner og familie, og en romslig solseng helt akter. Båten har to store badeplattformer i begge ender, ypperlige for bading, soling og avslapping.

Detaljer og raffinert finish

Høypolert rustfritt stål og et lekkert strøk av plettfritt komposittglass gir denne båten en raffinert og enestående eleganse. Bennington QX28 er bygget i høykvalitets materialer, og har en rekke forseggjorte detaljer.

Glassfibereksteriøret kommer i 12 forskjellige farger, eller du kan velge å få din Bennington QX tilpasset den fargen du måtte ønske for å matche din hytte, sportsbil, favorittlagfarge eller noe annet du ønsker.

Sosial plattform no 1

QX28 Swingback er godkjent for 14 personer, som får plass i myke sofagrupper med koppholdere og nedfellbare armlener. Ny teknologi med trådløs lading som er ledsaget av en annen trådløs ladestasjon i styrbord sjeselong. 
Ved roret,  er et luksuriøst Corvina ratt i rustfritt stål, importert fra Italia.
I hver av baugbenkene finner du også høyhastighets USB- og USB-C- ladestasjoner. Det førsteklasses lydsystemet drives av et Rockford Fosgate PMX 2 stereo- og kicker høyttalere.Integrert tå kick belysning langs gulv, langs vannlinjen og i alle koppholdere. Store oppbevaringsmuligheter oppbevaring av vannski og andre badeleker. 

BILDEGALLERI

PLANLØSNING

Swingback har en stor solseng for 2-4 personer akter, med svingbar rygg for sitteplasser i fartsretning.

SPESIFIKASJONER

Lengde (LOA) 9,49 M | 31,1 FOT
Bredde 3,04 M | 9,9 FOT
Personer 14
Motor YAMAHA 300 XCB
Drivstofftank 189 L
Vekt 2 653 KG

 

Last ned brosjyre Bygg din båt

Få mer informasjon om båten

Hidden
Nyhetsbrev

Få mer informasjon om båten

Hidden
Nyhetsbrev

QX28 leveres med disse planløsningene

Quad Bench

Quad Bench-konfigurasjonen er en av våre mest populære planløsninger og maksimerer lagringskapasitet, sitteplass og salongplass.

Swingback

Swingback har en stor solseng for 2-4 personer akter, med svingbar rygg for sitteplasser i fartsretning.

BENNINGTON QX-LINE