Modeller på videoen kan ha en planløsning og/eller tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Bennington flaggskip – Båtliv over normalen​

Benningtons nådeløse oppmerksomhet på​ detaljer er tydelig i QXs moderne skulpturerte​ linjer og praktfulle luksuriøse utseende.​

Når du går opp til QX, vil du legge merke til det slående luksuriøse​ utseendet til glassfiberkledde skinner og elegante moderne linjer. QX​ leveres som standard med integrerte dokking- og navigasjonslys som​ gir den moderne følelsen. Blackout lux-pakken, sport Winges logo på​ baugporten, og rustfritt stål akter finish gir denne båten en raffinert​ og enestående eleganse. Glassfibereksteriøret kommer i 12 forskjellige​ farger, eller du kan velge å få din Bennington QX tilpasset for å​ matche din hytte, sportsbil, favorittlagfarge eller noe annet du ønsker.​

QX Sport serien – Flaggskipet​

Ved roret, et luksuriøst Corvina-ratt i rustfritt stål, importert fra Italia.​ I hver av baugbenkene finner du også høyhastighets USB- og USBC-​ ladestasjoner. Det førsteklasses lydsystemet drives av et Rockford​ Fosgate PMX 2 stereo- og kicker høyttalere. En valgfri Roswellhøyttaleroppgradering​ er tilgjengelig.

Sosial plattform no 1

QX28 Fastback er godkjent for 18 personer, som får plass i myke sofagrupper med koppholdere og nedfellbare armlener. I dørken er det dype stuverom for oppbevaring av vannski og andre badeleker.

BILDEGALLERI

PLANLØSNING

Quad Bench-konfigurasjonen er en av våre mest populære planløsninger og maksimerer lagringskapasitet, sitteplass og salongplass.

SPESIFIKASJONER

Lengde (LOA) 9,49 M | 31,1 FOT
Bredde 3,04 M | 9,9 FOT
Motor YAMAHA 300 XCB
Drivstofftank 340 L
Vekt 2 653 KG
Last ned brosjyre Bygg din båt

Få mer informasjon om båten

Hidden
Nyhetsbrev

Få mer informasjon om båten

Hidden
Nyhetsbrev

QX28 leveres med disse planløsningene

Quad Bench

Quad Bench-konfigurasjonen er en av våre mest populære planløsninger og maksimerer lagringskapasitet, sitteplass og salongplass.

Swingback

Swingback har en stor solseng for 2-4 personer akter, med svingbar rygg for sitteplasser i fartsretning.

BENNINGTON QX-LINE