Fem dingser du ikke vil forlate kaien uten

Vi har fem produkter som båtfolk kan ta med seg for å forbedre båtopplevelsen og moroa. Julen er nærmere enn du tror, og dette er flotte gavealternativer til båteiere.

Fiskesøker

Dette er det perfekte utstyret for den ivrige fiskeren. Hvorfor bruke timer på å lete etter den unnvikende fiskestimen? Teknologien er utviklet for at du kan finne ut hvor fisken samles. En fiskesøker er et instrument som brukes til å lokalisere fisk under vann ved å oppdage reflekterte pulser av lydenergi, som i en sonar. Dette er kul teknologi for enhver fisker.

 

Vanntett kamera og stativ

Fang minner på vannet med et vanntett kamera. Et stativ lar deg sette opp og ta det perfekte bildet. Det er så mye magi som skjer når du nyter livet på trimaranen din. Ta vare på minnene for alltid og del øyeblikkene med vennene dine.

 

Sølesikker hundeskål

Hva elsker din valp mer enn å suse over vannet med deg på Bennington-trimaranen din? Du elsker å tilbringe tid med den pelskledde bestevennen din, bade og fiske på innsjøen, men ikke forlat kaien uten en sølesikker hundeskål til din følgesvenn. Hunder trenger å drikke mye vann for å holde seg kjølige siden de ikke svetter som mennesker gjør. Du vil ikke at de skal være tørste eller føle seg overopphetede, og du vil ikke måtte snu på en helt nydelig dag med båtliv. En sølesikker skål holder hunden din hydrert og glad.

Førstehjelpsskrin

Noe av det som er spennende med båtliv er at alt kan skje. Noen overraskende øyeblikk er positive, for eksempel å se en regnbue eller meteorregn, mens andre kan være av negativ art. Ikke la en uventet hendelse forstyrre hele dagen på vannet. Et godt pakket nødsett inneholder noe nødvendig førstehjelpsutstyr, for eksempel bandasjer og antibiotikasalve, en fløyte som kan høres over store avstander, et bluss i tilfelle du strander i mørket, en varm genser i tilfelle noen havner over bord og kjølig nattluft setter inn, og en kniv, som bokstavelig talt kan redde livet ditt.

 

Vanntett telefondeksel

Enten du prøver å fotografere den perfekte solnedgangen fra akter av trimaranen eller bruker telefonens lommelykt for å undersøke noe i vannet, kan telefonen lett gli og falle i vannet. Selv en vannsprut fra barnet ditt eller dusjen som uunngåelig følger med en våt hund, kan dynke en telefon som uskyldig hviler på et tidligere tørt sete. Vi trenger alle å ha telefonene våre i behold når vi er ute på båttur. Hvordan klarte vi oss uten den for sikkerhet, bekvemmelighet og komfort? Den er det ultimate båttilbehøret. Det er imidlertid ikke bra for oss når den blir våt. Hold den trygg og tørr med et solid vanntett telefondeksel.

 

Hvilken av disse produktene tror du du vil bruke mest på båten din? Finn en Bennington-forhandler i dag for å begynne å bygge din perfekte trimaran.