5 alkoholfrie drinker å nyte på vannet

Akkurat som trimaranbåtliv går sammen med fiske og familiemoro, passer det også med drikke – stort sett. Når du tilbringer mye tid i solen, bygger du opp en tørst og trenger å holde deg hydrert. Mens øl og cocktailer har sin plass og tid, er det mange gode grunner til å gå alkoholfritt.

Hvis du er kaptein, må du holde deg edru selv om gjestene dine nyter drikke for voksne. Voksne som ikke drikker alkohol fortjener noe interessant, utover standard boks med brus eller flaskevann. Og hvis samlingen er en feiring av noe slag og det er barn om bord, bør de også være med, med barnevennlig drikke som er festlig, fancy og utenom det vanlige.

Hvis du og ditt mannskap er klare til å slappe av med noen forfriskende alkoholfrie drikker, har vi fem gode ideer til deg.

Pineapple Ginger Sparkler

Denne musserende drikken har den vårlignende smaken av fersk basilikum kombinert med krydret innslag av ingefær. For å forberede nok moro for seks personer trenger du:

4 kopper kjølt ingefærøl
4 kopper kjølt ananasjuice
fersk ingefær, skåret i tynne skiver
1 appelsin i tynne skiver
1/2 kopp avstilkede basilikumblader

Bland ingefærøl og ananasjuice i en mugge eller punsjbolle og pynt med ingefær og appelsinskiver og litt basilikum.

 

Margarita Mocktail

For Jimmy Buffett-fans er ingen dag i solen komplett uten en margarita. Hvis du tar festen ut på vannet, ta med disse ingrediensene for den perfekte Margarita Mocktail:

0,3 dl. limonadekonsentrat
0,3 dl. fersk limejuice
0,6 dl. agavesirup eller honning
0,15 dl. grapefrukt juice
1/4 teskje appelsinekstrakt
3/4 kopp is
1 spiseskje flaksalt
1/2 teskje chilipulver
lime til pynt

Fyr opp blenderen og tilsett agavesirup eller honning, limonadekonsentrat, fersk limejuice, grapefruktjuice, appelsinekstrakt og is. Bland til det er perfekt. Påfør salt og chilipulver på glasskanten. Vi kan høre Jimmy synge herfra.

 

Watermelon Lemonade

Vannmelon og limonade setter det «friske» i forfriskende i denne neste alkoholfrie drikken. Hvis det er to smaker som er mer synonyme med sommer, har vi ikke hørt om dem.

1 vannmelon
1 porsjon limonade

Tilsett vannmelon i blenderen for å trekke ut saften, sil deretter fruktkjøttet mens du heller den i muggen, fyll den halvfull. Fyll den andre halvdelen av muggen med limonade og bland. For en ekstra touch, frys ned noen terninger av vannmelon på forhånd og legg dem i muggen for å holde drikken kjølig uten å vanne den ut.

 

Blueberry Moscow Mule Mocktails

Moscow Mule har blitt en voksen drikkevare, identifiserbar av kobberkrus den tradisjonelt serveres i. Mens standard mule har et snev av høstkrydder, er denne alkoholfrie versjonen alltid fin.

1/4 kopp friske blåbær
1/2 lime, kun juice
1 teskje sukker
2,6 dl. ingefærøl
knust is

Ha blåbær, lime og sukker i et stort glass og bland sammen. Hell blandingen i et kobberkrus med knust is. Tilsett ingefærølet, rør og server.

 

Rhubarb Lemonade

Det er noen ting som alltid vil minne deg om hjemmet, som lukten av en rabarbrapai eller en lang dag på vannet. Heldigvis er det en enkel måte å kombinere begge disse tingene på.

2 stilker rabarbra
1,5 kopper sukker
5 kopper vann
700 gram jordbær
1 kopp ferskpresset sitronsaft

Start med å koke opp sukker, rabarbra og vann. Når det koker, fjern fra varmen, tilsett jordbær og la det stå i 30 minutter. Sil blandingen gjennom en fin sil og avkjøl til den skal serveres. Ved servering heller du over is i glass eller en punsjbolle og rør inn fersk sitronsaft.

Nå som du er klar for en flott og hydrert dag med trimaranbåt, er det eneste som gjenstår å finne en Bennington-trimaranbåt hos en forhandler nær deg.